7.B’s hjemmeside

Kære 7. B og forældre

Jeg har på opfordring lavet en lille hjemmeside til 7.B. Idéen med hjemmesiden er, at eleverne her skal kunne se, hvad de har for i de enkelte fag, således at de i tilfælde af sygdom (eller glemsomhed!), ikke behøver ringe rundt til kammerater.

Af og til vil I også kunne finde links til figurer, animationer eller artikler, som forhåbentligt ville lette forståelsen af de emner vi arbejder med.

Siden er ment som en hjælp, og fritager selvfølgelig ikke eleverne fra selv at nedskrive hvilke lektier de har for! Mads og Dorthea har venligt tilbudt at holde siden opdateret, men mit håb er at lidt flere vil melde sig, så ”tjansen” kan gå på omgang i klassen. Selve dét at skrive et indlæg tager kun 5 minutter, så det er ikke noget der kommer til at gå nævneværdigt ud over fritiden…

Hjemmesiden findes på nedenstående adresse:

https://lektier.wordpress.com/

 Har I kommentarer eller forslag til sidens indhold, er I meget velkomne til at skrive dem i kommentarfeltet på følgende side:

https://lektier.wordpress.com/7bs-hjemmeside/

(Bemærk at evt. kommentarer ikke optræder på siden med det samme,- for at undgå ”spam-kommentarer” fra diverse websites, skal alle kommentarer først godkendes af undertegnede…)

God fornøjelse!

De venligste hilsner

Per Madsen


2 kommentarer to “7.B’s hjemmeside”

  1. Hej Per! Det er en rigtig god idé med en lektieblog – men prøv at tage et kig på http://www.lektieplan.dk, som er en GRATIS løsning på det, du laver her. Alle lærere kan oprette sig gratis, og fordelen ved lektieplan fremfor en wordpress-blog er, at forældrene og eleverne kan tilmelde sig e-mail-service og få en mail, hver gang en lærer poster en lektie til den pågædende klasse. En anden fordel er, at systemet kan bruges til alle klasser på skolen.

    Hvis du er interesseret i at få et 10 minutters crashcourse i Lektieplan, så send mig en mail – jeg vil meget gerne hjælpe!

    Lektieplan er reklamefinancieret (der er tre bannere på forældre/elev-siden, og det er dem vi lever af).

  2. Hej Erik
    Tusind tak for din kommentar. Jeg vil lige kigge på lektieplan.dk, og se om det er noget for os! Skal nok melde tilbage…Og tak igen for linket og tilbudet om en introduktion!

    De venligste hilsner

    Per

Skriv en kommentar